Sunt blogger la schimb!

Săptămâna viitoare voi fi la Timişoara pentru cea mai interesantă propunere pe care am primit-o până acum ca blogger. Schimb de bloggeri sau Bloggeri la schimb este un proiect TVDece, Nebuloasa şi Siemens. Ce presupune? Exact ceea ce vă imaginaţi. 5 bloggeri Clujeni fac schimb cu 5 Timişoreni. Mergem în locaţii Siemens să muncim, cot la cot cu angajaţii de acolo. 9 to 5, ca orice job normal.

Sunt extrem de încântat şi sper ca experienţa să fie la fel de plăcută pre cum sună. Şi va fi! Căci n-am văzut încă eveniment organizat de dragii TVDece şi Nebu să nu fie perfect. Mai mult despre ce fac acolo vă spun săptămâna viitoare 🙂

Bloggeri la schimb este un eveniment Siemens, susţinut de: Best Western Plus Fusion Hotel,Autonom rent a carPizza HutCompania de onlineRestaurant Belvedere şi Porsche Timişoara.

Bogdan

Ai ceva de spus legat de articolul pe care tocmai l-ai citit? Te rog să faci asta în secțiunea de comentarii. Dacă vrei să mă ajuți folosește și butoanele de like, share și subscribe. Așa se duce vestea mai departe! Mulțumesc!